Beste flessenwarmer voor onderweg

Als je op reis gaat is een flessenwarmer voor onderweg enorm handig. Zo kan je melk altijd snel en consistent verwarmen, zodat jullie kindje altijd de voeding op de juiste temperatuur krijgt. Zo zijn er ook speciale flessenwarmers voor onderweg, welke je kan aansluiten op de 12V aansluiting, via USB of draadloos zijn met een oplaadbare accu. Hieronder kan je de beste flessenwarmer voor onderweg vinden in een handige top 3. Op zoek naar een flessenwarmer voor thuis? Bekijk dan hier de beste flessenwarmer voor thuis.

De beste flessenwarmers voor onderweg

Als het gaat om de beste flessenwarmer voor onderweg, dan staat ook hier de Alecto flessenwarmer met stipt op nummer 1. Waar we eerder al de Alecto BW700 tot beste flessenwarmer voor thuis uitriepen, is is de Alecto BW512 dat voor onderweg. Deze Alecto flessenwarmer kan je namelijk aansluiten op de 12 volt aansluiting van de auto doormiddel van de meegeleverde adapter. Deze flessenwarmer kan je zowel op 230V als 12V aansluiten. Wel zo handig, want dan kan je de flessenwarmer dus ook gewoon thuis gebruiken.

De Alecto BW512 Car werkt net zoals elke andere flessenwarmer. Je giet een laagje water in de flessenwarmer, waarna deze langzaam het flesje melk opwarmt.

Voordelen van de Alecto BW512 flessenwarmer

+ 12V aansluiting
+ Zowel onderweg als thuis te gebruiken
+ Geschikt voor Dr. Brown, Difrax, Medela, Avent en meer.

De Babymoov flessenwarmer kan je zowel thuis als onderweg gebruiken. In de auto kan je de flessenwarmer aansluiten op de 12V aansluiting en eenvoudig een flesje opwarmen. Je kan zowel kiezen voor verwarmen met stoom of in water. Stoom raden we af om te gebruiken in de auto, want dit kan nogal heet worden. De Babymoov Nutri smart warmt een flesje op in ongeveer 5 minuten. Het grote voordeel van deze flessenwarmer, is dat je ook potjes voeding kan opwarmen. Heb je dus een lange rit voor de boeg, dan kan je er zelfs voor kiezen om potjes babyvoeding mee te nemen voor een warme maaltijd.

De Babymoov flessenwarmer beschikt ook over een warmhoudfunctie, zodat het flesje 1 uur na opwarmen warm wordt gehouden. Dit is extra handig als je kindje net slaapt of je bijvoorbeeld net ergens stopt om de luier te verschonen.

Voordelen van de Babymoov flessenwarmer

+ 12V aansluiting
+ Warmhoudfunctie

Nadelen van de Luvion Eco flessenwarmer

– Stoom functie kan spetteren

Waar je met de eerste 2 flessenwarmers een 12V aansluiting nodig hebt, kan je de My Bambini flessenwarmer draadloos gebruiken. Deze MyBambini flessenwarmer werkt namelijk op een accu die je dient op te laden. Deze flessenwarmer werkt ook iets anders dan je wellicht gewend bent. Het flesje draai je namelijk op de flessenwarmer, waarna de melk langzaam wordt verwarmd. Je hebt hier dus geen extra water voor nodig. Op de My Bambini flessenwarmer passen onder andere flesjes van Difrax en Dr. Brown, waar je een speciaal opzetstuk voor nodig hebt. Dit tussenstukje wordt meegeleverd bij de flessenwarmer. Een flesje verwarm je ongeveer in 10 tot 15 minuten.

Voordelen van de MyBambini flessenwarmer

+ Op accu en dus draadloos en oplaadbaar.
+ Warmhoudfunctie.
+ Geschikt voor Dr. Brown, Difrax, Medela en meer.

Nadelen van de MyBambini flessenwarmer

– Opwarmen duurt langer – ongeveer 10-15 minuten.

Koop nu de beste flessenwarmer voor onderweg

Als je op vakantie gaat om een stuk moet rijden, dan is het hebben van een flessenwarmer voor onderweg enorm handig. Zo kan je altijd eenvoudig een flesje opwarmen, in plaats van dat je met een thermoskan en melkpoeder in de weer moet gaan. Als je op pad gaat, heb je de volgende mogelijkheden om een flesje op te warmen:

  1. Neem een thermoskan met warm water mee. Dit is wellicht de meest bekende methode. Neem warm water en melkmoeder mee en maak het flesje klaar, door beide met elkaar te mengen. We raden wel aan om even te stoppen om het flesje te maken, anders loop je het risico dat de auto onder het melkpoeder komt te zitten.
  2. Gebruik een flessen verwarmingskussen. Dit is een soort kussen die je om de fles schuift, waardoor de fles langzaam verwarmd of warm wordt gehouden door elektrische verwarming.
  3. Gebruik een flessenwarmer voor in de auto. Je hebt tegenwoordige handige flessenwarmers die je zowel in de auto als thuis kan gebruiken. Deze worden dan met een extra 12V aansluiting geleverd, zodat je de flessenwarmer ook in de auto kan gebruiken. Vaak duurt het opwarmen met de 12V opsluiting wel iets langer dan je wellicht thuis gewend bent.

De beste flessenwarmer voor onderweg is de Alecto BW 512. Deze flessenwarmer kan je aansluiten op ween 12V aansluiting in de auto, waardoor je het flesje gemakkelijk op kan worden. Deze flessenwarmer is als beste uitgeroepen om onderweg te gebruiken door de aansluiting, de snelheid en doordat je de flessenwarmer ook nog eens thuis kan gebruiken.

Een flessenwarmer auto gebruiken, hoe doe je dat?

Een flessenwarmer in de auto gebruiken, werkt eigenlijk niet anders dan een flessenwarmer thuis gebruiken. Het enige verschil zit in de aansluiting van de stroomtoevoer, waar je bij de auto een 12V aansluiting gebruikt. Sluit de flessenwarmer aan, schenk 35-50ml water in de flessenwarmer en zet het flesje in de flessenwarmer. Deze zal automatisch de melk tot de juiste temperatuur brengen in ongeveer 5 tot 15 minuten. De duur van opwarmen is afhankelijk van het merk en type flessenwarmer.

De beste flessenwarmers

Waar je hier de beste flessenwarmers voor onderweg kan vinden, is een flessenwarmer voor thuis ook erg handig. Bekijk nu het volledige overzicht van de beste flessenwarmers, die je dus vooral thuis kunt gebruiken.

Flessenwarmer voor Difrax flesjes

Als je de Difrax flesjes gebruikt, is het goed om een flessenwarmer te kopen die daar dan ook voor geschikt is. Bekijk nu alle flessenwarmers die geschikt zijn voor de Difrax.